Lonnie Kristiansen

MUSIKEREN BAG SIDEN

 

Jeg har hele mit liv arbejdet med musik. Som barn brugte jeg en stor del af min fritid i musikskolen og har bl.a. spillet klaver siden 3. kl. og medvirket i mange musicals i musik- og ungdomsskoleregi. Som ung tog jeg et år på musikefterskole og derefter i gymnasiet, hvor jeg tog musik på højt niveau. Jeg spillede ved siden af klaver for gymnasiets voksenkor og i musicalbandet.

Efter gymnasiet fortsatte jeg på universitetet, hvor jeg fordybede mig yderligere i musikkens forunderlige verden og bl.a. brugte en del tid på korarbejde; både som korleder og sanger, og i at undervise og lede rytmisk sammenspil. Efter at have bestået min bachelor i musik, fortsatte jeg i samarbejde med musikkonservatoriet med en kandidat i musikpædagogik med speciale i rytmisk korledelse. Ved siden af studierne arbejdede jeg for en periode som kirkesanger, som kapelmester for et semiprof. teater og som korleder for et stort, lokalt kor.

 

Efter endt uddannelse har jeg undervist indenfor folkeskole, efterskole, højskole, musikskole, aftenskole, friskole og -børnehave og på STU for unge med særlige behov. Jeg synes, det er spændende at arbejde helt ned i musikkens grundelementer og finde det frem, der er særligt relevant at arbejde med i de forskellige situationer og med forskellige målgrupper.

 

Som nyeste punkt på CV'et er jeg i gang med (færdig april 2018) et efteruddannelsesforløb i musik, leg og bevægelse hos Lotte Kærså og Kirstin Lundblad udbudt af Rytmisk Musikkonservatorium, Kbh. På kurset tager vi udgangspunkt i, hvordan vi kan anerkende og understøtte børns motoriske og sociale udvikling med musikken og hjælpe dem på fantasifulde og sjove eventyr med hinanden.